Skip links

Protection of Personal Data

  1. AIM

As https://luveliz.com/; The personal data of real persons, including our members, customers, visitors, suppliers and employees, are processed and processed in accordance with the relevant legislation, especially the Constitution of the Republic of Turkey, the International Conventions on human rights to which our country is a party, and the Personal Data Protection Law No. 6698 (“KVKK”). It is our priority to ensure that the rights of the relevant persons are effectively exercised.

Bu nedenle, sayılanlarla sınırlı olmamak üzere; çalışanlarımızın, tedarikçilerimizin, müşterilerimizin, ziyaretçilerimizin, üyelerimizin, mağazalarımız, internet sitemizi ve mobil uygulamalarımızı ziyaret eden kullanıcılarımızın, kısacası faaliyetlerimiz sırasında edindiğimiz  bütün kişisel verilere ilişkin verinin işlenmesi, saklanması, aktarılmasına ilişkin işlemleri https://luveliz.com/Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikasına (“Politika”) göre gerçekleştirmekteyiz.

Protection of personal data and respect for the fundamental rights and freedoms of natural persons whose personal data are collected are the basic principles of our policy regarding the processing of personal data. For this reason, we continue all our activities in which personal data is processed by taking into account the rights to protect the privacy of private life, confidentiality of personal information, confidentiality of communications, freedom of thought and belief, and the use of effective legal remedies.

Kişisel verilerin korunması maksadı ile ilgili verinin niteliğinin gerektirdiği tüm idari ve teknik koruma tedbirlerini,  mevzuat ve güncel teknolojiye uygun şekilde almaktayız.

This Policy explains the methods we follow for the processing, storage, transfer and deletion or anonymization of personal data shared during our commercial, promotion-marketing or social responsibility and similar activities, within the framework of the principles mentioned in the Personal Data Protection Law.

  • SCOPE

All personal data processed by the Company, including our visitors, business contacts, business partners, employees, suppliers, members and third parties, are within the scope of this Policy.
Our policy is applied in activities related to the processing of all personal data owned or managed by the Company, and has been handled and prepared by taking into consideration the KVKK and other relevant legislation regarding personal data and international standards in this field.

  • DEFINITION AND ABBREVIATIONS

In this section, special terms and expressions, concepts, abbreviations, etc. used in the Policy. is explained briefly.

  • https://luveliz.com/: (Hereinafter referred to as “Luveliz”) service.
  • Açık Rıza : Belirli bir konuya ilişkin, bilgilendirilmeye ve özgür iradeye dayanan, tereddüde yer  bırakmayacak açıklıkta, sadece o işlemle sınırlı olarak verilen onay.
  • Anonim Hale Getirme : Kişisel verilerin, başka verilerle eşleştirilerek dahi hiçbir surette kimliği belirli veya   belirlenebilir bir gerçek kişiye ilişkilendirilemeyecek hale getirilmesidir.
  • Çalışan : Şirket Personeli.
  • Kişisel Veri Sahibi (İlgili Kişi) :  Kişisel verisi işlenen gerçek kişi.
  • Kişisel Veri  : Kimliği belirli veya belirlenebilir gerçek kişiye ilişkin her türlü bilgi.
  • Özel Nitelikli Kişisel Veri : Kişilerin, ırkı, etnik kökeni, siyasi düşüncesi, felsefi inancı, dini, mezhebi, veya diğer inançları, sağlık bilgileri, parmak izi, kılık ve kıyafeti, dernek, vakıf ya da sendika üyeliği, sağlığı, cinsel hayatı, ceza mahkumiyeti, ve güvenlik tedbirleriyle ilgili verileri ile biyometrik ve genetik verileri.
  • Kişisel Verilerin İşlenmesi : Kişisel verilerin tamamen veya kısmen otomatik olan ya da herhangi bir veri kayıt sisteminin parçası olmak kaydıyla otomatik olmayan yollarla elde edilmesi, kaydedilmesi, depolanması, saklanması, değiştirilmesi, yeniden düzenlenmesi, açıklanması, aktarılması, devralınması, elde edilebilir hale getirilmesi, sınıflandırılması ya da kullanılmasının engellenmesi gibi veriler üzerinde gerçekleştirilen her türlü işlem.
  • Veri İşleyen : Veri sorumlusunun verdiği yetkiye dayanarak veri sorumlusu adına kişisel verileri işleyen gerçek veya tüzel kişi.
  • Veri Sorumlusu : Kişisel verilerin işleme amaçlarını ve vasıtalarını belirleyen, veri kayıt sisteminin kurulmasında ve yönetilmesinden sorumlu gerçek veya tüzel kişi.
  • KVK Kurulu : Kişisel Verileri Koruma Kurulu.
  • KVK Kurumu : Kişisel Verileri Koruma Kurumu.
  • KVKK : 7 Nisan 2016 tarihli ve 29677 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Kişisel Verilerin Korunması Kanunu.
  • Politika : luveliz.com Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası.
  • (Üyelik Sistemi)  : Şirket ve Şirket dijital platformları üyelik sistemi.
  • ROLES AND RESPONSIBILITIES

4.1. Board of Directors
The Board of Directors is responsible for the top oversight of the determination and operation of notification, review and sanction mechanisms in case of non-compliance with the Policy, rules and regulations.

Personal Data Protection and Processing Policy has been approved by the Board of Directors.

It is the authorized approval mechanism to ensure that the policy is created, implemented and updated when necessary.

4.2 Audit Unit
The Audit Unit is responsible for taking the necessary measures for the compliance of the outsourced companies with the Policy, together with the employees involved, and examining the issues in order to examine the issues that are contrary to the Policy.

4.3 Information Systems Commission

The Information Systems Commission is responsible for the preparation, development, implementation and updating of this Policy. It evaluates this Policy in terms of its currentness and development needs when necessary. It is the responsibility of the Information Systems Commission Manager to publish the prepared document on the institution portal.

  • LEGAL OBLIGATIONS

In accordance with KVKK, as a data controller, the legal obligations within the scope of protection and processing of personal data are listed below:

5.1. Our obligation to enlighten

While collecting personal data as the data controller;

  • For what purpose your personal data will be processed
  • Our identity, information about the identity of our representative, if any
  • To whom and for what purpose your processed personal data may be transferred
  • Our method of collecting data and its legal basis
  • We have the obligation to inform the Relevant Person regarding the rights arising from the law.

As a company, we take care to ensure that this Policy, which is open to the public, is clear, understandable and easily accessible.

5.2. Our obligation to ensure data security

As the data controller, we take the administrative and technical measures stipulated in the legislation to ensure the security of the personal data we are responsible for. Obligations regarding data security and measures taken are detailed in sections 9 and 10 of this Policy.

TERMS OF USE, GENERAL CONDITIONS AND LIABILITY

These terms regulate the rules of use of the site. Please read the following terms of use before using the https://luveliz.com/website. All Users who use https://luveliz.com/ in any way will be deemed to have agreed to comply with the terms on this page.

https://luveliz.com/ is a Luveliz service. The term "User" used in this text refers to any real or legal person who uses the site in any way, with or without logging in.

The terms of use on this page may be changed unilaterally by Luveliz at any time, provided that the changes are clearly stated on this page, and these changes take effect immediately upon the posting of the amended agreement on the site. As soon as users use https://luveliz.com/services in any way, they will be deemed to have unconditionally accepted the terms published on this page. By agreeing to review the agreement periodically to be informed of these changes, your continued access or use of the site will mean that you have definitively accepted the changed terms of use.

You may not modify or adapt the https://luveliz.com/Service or modify another website in such a way as to give the false impression that it is affiliated with https://luveliz.com/Service or Luveliz.

luveliz.com stores users' personal information only to fulfill certain services, to provide content and advertisements on the site according to users' requests, and to inform them about new services. https://luveliz.com/ users have the opportunity to change their personal information while browsing the website. This information can only be changed by the user.

Features of https://luveliz.com/ users such as sections visited and areas clicked during their navigation on the site are automatically recorded. These data are used only to determine the viewing and following rates of sections and different areas. In cases where the technology called "cookie" is used, which determines where or how the pages are visited, statistical data is collected in the same way to determine the viewing and clicking rates of different areas of the site; It is not a personalized application. The aim of this technology is to make the content of the sections that users visit more frequently more easily accessible to the user from the first visit to the site. In order to improve the quality of the content provided to users and to provide direct access to some services, data regarding geographical location information can be recorded and used if the user gives consent.

https://luveliz.com/ does not undertake to provide uninterrupted or certain service to the users of the website in any way. Likewise, it does not make any suggestions or recommendations to the user that the operation and administration of the website will be error-free and uninterrupted, that faults, defects and defects will be corrected, that the website is clean from harmful elements and viruses, and no assurance or guarantee is given to the user in these matters. The information in these Terms of Use is presented for the sole purpose of informing the user; It does not constitute advice on legal, medical, financial, investment, tax, accounting or other similar matters. Any action you take by relying on the information published on luveliz.com is entirely your responsibility.

The information in these Terms of Use is presented for the sole purpose of informing the user; It does not constitute advice on legal, medical, financial, investment, tax, accounting or other similar matters. Any action you take in reliance on the information published on https://luveliz.com/ is entirely your responsibility.

Luveliz,  luveliz.com’da, suç teşkil edecek bir durum yaratan ya da teşvik eden, tehditkâr, hakaret ve küfür içeren, küçük düşürücü, pornografik, rahatsız edici ya da ahlaka aykırı, cinsiyet ve ırk ayrımcılığı yapan her tür bilgiyi, malzemeyi ve içeriği değiştirme, yayınlamayı reddetme ya da yayından kaldırma, söz konusu hareketlerde bulunduran kullanıcıların üyeliklerini dondurma ve sonlandırma hakkını saklı tutar.

This site provides links and pointers to websites managed by third parties, and content on third-party sites is used. The information, products and services on third party sites are not operated or controlled in any way. Additionally, this does not mean that the accuracy and reliability of the content of third party websites is approved. Therefore, no responsibility is accepted for the information or ideas contained on third party websites. Again, it should never be inferred that the accuracy and reliability of the web contents of the links provided by third parties to the site are approved by us.

Users are obliged not to violate the legal rights of third parties in any way when using any content or communication system of luveliz.com. Luveliz does not accept any legal or criminal liability regarding such violations, and any legal and criminal liability that may arise from such violations belongs exclusively to the User.

Bu https://luveliz.com/internet sitesine erişimden, sitede yer alan bilgilerin ve/veya portal hizmetlerinin gerek doğrudan gerekse dolaylı kullanımından kaynaklanan doğrudan ve/veya dolaylı maddi ve/veya manevi, menfi ve/veya müspet her türlü zarardan her nam altında olursa olsunLuveliz  yönetim kurulu üyeleri, yöneticileri, grup şirketleri, iştirakleri, çalışanları, bu sitede yer alan bilgileri ve/veya portal hizmetlerini hazırlayan kişiler sorumlu tutulamaz.

You may not create an account on https://luveliz.com/Service through unauthorized methods, including, but not limited to, using any automated device, code, bot, spider, bug or scraper.

You must not attempt to restrict any other user from using or enjoying the https://luveliz.com/Service or encourage any violation of these Terms of Use or other https://luveliz.com/terms. You shouldn't and you shouldn't allow this.

Any behavior or action that aims to render the site inoperable, slow it down significantly, or damage software and hardware systems is prohibited. Making a large number of inquiries or membership registrations using automatic programs or sending a large number of requests or information to the site by automatic methods are also included in this prohibition. Luveliz has the right to block access to the site and take legal action against Users who are found to be engaging in such activities.

https://luveliz.com/website users shall not transmit to the website any content, software or any other material that contains a virus or other harmful element.

Violation of these Terms of Use may result in termination of your membership at https://luveliz.com/, at Luveliz's sole discretion. You acknowledge that the Content you share on https://luveliz.com/Service is not and cannot be the responsibility of Luveliz and that the risks you may face while using https://luveliz.com/Service are entirely your responsibility. If you violate the spirit or text of these Terms of Use in any way or expose Luveliz to a risk or other possible legal sanction, we may partially or completely stop providing the https://luveliz.com/Service to you. .

Luveliz, https://luveliz.com/kullanıcılarının şahsi bilgilerinin yukarıdaki şartlar çerçevesinde kullanılması sonucu meydana gelebilecek zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmez.

E-posta iletişimlerinde, mesaj şifrelenmediği takdirde, mesajın güvenliği garanti altına alınamaz ve gönderilecek e-postaların güvenliğinden https://luveliz.com/kullanıcıları sorumludur.

Üyeliğiniz aracılığıyla gerçekleşen her tür hareketin sorumluluğu size aittir ve üyeliğinizi, kullanıcı adınızı veya diğer üyelik haklarınızı satmayacağınızı, aktarmayacağınızı, devretmeyeceğinizi ve kullanılmasına izin vermeyeceğinizi kabul edersiniz. İşverenleri veya müşterileri adına hesap oluşturmak için açık yetkiye sahip olan kişi veya işletmeler hariç olmak üzere, https://luveliz.com/kendinizden başka herhangi biri adına hesap oluşturmanızı yasaklar ve siz de oluşturmayacağınızı kabul edersiniz. Ayrıca, https://luveliz.com/’ye kayıt olurken ve diğer zamanlarda verdiğiniz veya vereceğiniz tüm bilgilerin gerçek, doğru, güncel ve eksiksiz olduğunu ve bilgilerinizi doğru ve gerçek kalmaları için gerektiğinde güncelleyeceğinizi kabul edersiniz.

Diğer https://luveliz.com/kullanıcılarının giriş bilgilerini istemeyeceğinizi, toplamayacağınızı ve kullanmayacağınızı kabul edersiniz.

https://luveliz.com/Hizmeti’ni hiçbir yasadışı veya yetkisiz amaçla kullanamazsınız. https://luveliz.com/Hizmeti’ni ve İçeriklerinizi (aşağıda belirtilmektedir) kullanırken telif hakkı yasaları dahil, ancak bununla sınırlı kalmamak kaydıyla yürürlükteki tüm yasa, yönetmelik ve düzenlemelere uymayı kabul edersiniz. 

Davranışlarınız ve https://luveliz.com/Hizmeti’ne gönderdiğiniz veya https://luveliz.com/Hizmeti’nde paylaştığınız veya gösterdiğiniz tüm veriler, metinler, dosyalar, bilgiler, kullanıcı adları, görseller, grafikler, fotoğraflar, profiller, ses ve video klipleri, sesler, müzik eserleri, özgün çalışmalar, uygulamalar, bağlantılar ve diğer içerik ve malzemeler (birlikte “İçerik” olarak anılır) tamamen sizin sorumluluğunuzdadır. https://luveliz.com/kullanıcıları, site içerisindeki içeriklerle bağlantılı görüşlerini ‘yorumlar’da yayınlayabilir. Kullanıcıların ilettiği görüşlerin sorumluluğu kullanıcıya aittir, sorumluluk Luveliz ’ya yöneltilemez.

https://luveliz.com/website users acknowledge that they have obtained the necessary permissions from the persons who own the personal rights in question regarding the personal information and information and/or content regarding the private life of individuals contained in the contents, and that they do not violate someone else's personal rights, privacy rights or publicity rights. contents and information that are infringing or protected by all kinds of intellectual and industrial property rights, including other property rights; They accept and undertake that they will not use the website without obtaining prior written permission from the owner or rights holder.

https://luveliz.com/web sitesi kullanıcıları suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yerel ya da uluslararası düzeyde yasalara ters düşecek bir durum yaratan ya da teşvik eden, her tür ve şekilde iletim dâhil olmak üzere; hiçbir tür yasadışı, tehditkâr, rahatsız edici, şiddet, terör, hakaret, küfür veya iftira içeren, küçük düşürücü, kaba, pornografik, rahatsız edici, tehdit, taciz ve hakaret içeren, ya da ahlaka, toplum düzenine aykırı, kişi ve/veya kurumların özel hayatına, şahsiyetine ve sair haklarına zarar verebilecek, içerikleri https://luveliz.com/web sitesine iletmeyecek, herkese açık alanlara ya da özel mesaj alanlarına üyeleri herhangi bir şekilde rahatsız edecek mesaj veya içerik yüklemeyecek/yayınlamayacaklardır. Bu içeriklerin https://luveliz.com/üzerinden yayımlanması, hukuka aykırı veya üçüncü kişilerin haklarını ihlal eden içerikler bakımından doğabilecek sorumlulukların hizmet sağlayıcı Luveliz tarafından yüklenildiği anlamına gelemez.

https://luveliz.com/website users will avoid any behavior that may lead to unfair competition in the commercial sense, take advantage of commercial reputation, and will not copy the existing content on the website in any way.

Kullanıcıların https://luveliz.com/web sitesine doğru ve güncel olmayan bilgi vermesi halinde ya da bilgilerin doğru ve güncelliğinden şüphe edildiğinde, Luveliz’nın hizmetleri durdurma ya da sonlandırma hakkı saklıdır.

Users of https://luveliz.com/website will not prevent any other user from using or using the website as they wish. The use of comment areas as an advertising medium for other websites or commercial goods and services is prohibited.

Herhangi birinin https://luveliz.com/ Hizmeti’ne erişmesini istediğimiz zaman herhangi bir nedenle reddetme hakkımız saklıdır.

We reserve the right to change and/or revoke the right to use any username for any reason.

We may remove, edit, block and/or monitor Content or accounts containing Content that we determine in our sole discretion violates these Terms of Use, but we have no obligation to do so.

Users have the right to terminate their membership at any stage. If the account is closed by either the User or Luveliz, all licenses and other rights granted to you in these Terms of Use will immediately cease to be valid.

Bu sayfada yer alan kullanım şartları, değişikliklerin yine bu sayfada açıkça belirtilmesi şartıyla https://luveliz.com/ve Luveliz tarafından herhangi bir anda tek taraflı olarak değiştirilebilir ve bu değişiklikler değiştirilmiş sözleşmenin siteye konulmasıyla derhal geçerlilik kazanır. Kullanıcılar https://luveliz.com/hizmetlerini herhangi bir şekilde kullandıkları anda, bu sayfada yayınlanan şartları kayıtsız şartsız kabul etmiş sayılacaktır. Siz bu değişikliklerden haberdar olmak amacıyla periyodik olarak sözleşmeyi gözden geçirmeyi kabul ederek, siteye devam eden erişiminiz veya devam eden siteyi kullanımınız değiştirilmiş kullanım şartlarını kesin olarak kabul ettiğiniz anlamına gelecektir.

INTELLECTUAL AND INDUSTRIAL PROPERTY

https://luveliz.com/ web sitesi kullanıcıları ticari anlamda haksız rekabete yol açacak, ticari itibardan faydalanma anlamına gelebilecek davranışlardan kaçınacak, web sitesinde yer alan mevcut içeriği hiçbir şekilde kopyalamayacaklardır.

All materials in the site, including code and software, are protected in accordance with the legal legislation regarding Intellectual and Industrial Property Rights.

https://luveliz.com/kullanıcıları web sitesine yükledikleri her türlü yazı, fotoğraf, video, yazılım, bilgi, görsel, işitsel malzemelerin ve bu sayılanlar ile sınırlı olmaksızın diğer uygulamaların ve/veya bunların işlenmesi halinde işlemesi ve/veya ses kayıtları ve/veya oluşturulan her türlü tertip ve versiyonları ve/veya bunlardan elde edilen ve/veya bunlarla bağlantılı her türlü tespitler (Bundan böyle “İçerik” olarak anılacaktır.) üzerindeki tüm mülkiyet hakları ile eser sahibi olmaktan ve 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’ndan doğan çoğaltma, yayma, işleme, işaret ses ve/veya görüntü nakline yarayan araçlarla umuma iletim, temsil şeklindeki mali haklarını ve/veya icracı ve/veya yapımcı olmaktan doğan bağlantılı haklarını, topluma sunuluş biçim, zaman ve yerinin belirlenmesi ve eserde herhangi bir şekilde değişiklik yapılması ve tasarımdan, markadan doğan haklarını, tasarımları tescil ettirme ve ürünlere uygulama ve diğer tüm fikri ve sınai haklarını, görüntü/ses/içerik sahiplerinin kişisel haklarını, Luveliz  tarafından belirlenen her türlü mecrada/ platformda/ ürün/ malzeme/organizasyonda vs. (radyo, TV, internet, sinema, doğrudan pazarlama aktiviteleri, basın toplantıları, yazılı ve görsel medya dahil olmak üzere wap, kiosk, cep telefonu gibi elektronik ya da sayısal/dijital ortamlarda, telefon santrali ve IVR müzikleri, telefon zili tonları vs) Katma Değerli Servisler (Hücre yayını, WAP/GPRS, mobil müzik, mobil video, çalarken dinlet, Mobil TV, Videostreaming ve diğer tüm şarkı indirme servisleri ve/veya işbu tarihten sonra gelişecek yeni nesil mobil teknolojileri) kapsamında her türlü servis, ortam, uydu, kablo diğer dijital, telli ve telsiz tüm araçlar olmak üzere ve bu sayılanlarla sınırlı olmaksızın geçerli olmak üzere ve başkalarında da devredilebilecek şekilde, herhangi bir süre ve mecra kısıtlaması olmaksızın, Türkiye ve dünyada kullanılmak üzere, herhangi bir bedel talep etmeksizin devrettiğini, söz konusu İçeriklerin önceden izin almaya gerek olmaksızın yayınlanmasına ve/veya kendisinin belirleyeceği üçüncü kişilerce görüntülenmesi/izlenmesine ve söz konusu içeriklerin ve bu içeriklerle ilgili sistem kayıtlarının (içerikleri sisteme yükleme, çıkarma vb) Luveliz tarafından kaydedilmesine/işlenmesine ve altyapı sağlayan firmalarla paylaşılmasına muvafakat ettiğini kabul, beyan ve taahhüt eder.

https://luveliz.com/  web sitesi kullanıcıları söz konusu içerikler üzerindeki ve içerikte yer alan herhangi bir Fikri ve Sınai hak teşkil eden unsur üzerindeki, tüm mülkiyet haklarının, çoğaltma, yayma, işleme, işaret, ses ve/veya görüntü nakline yarayan araçlarla umuma iletim şeklindeki mali ve yapımcı ve/veya icracı olmaktan doğan bağlantılı hakların, görüntü/ses/içerik sahiplerinin kişisel haklarının, tam ve tek sahibi olduğunu, alt çalışanlardan, ilgili eser veya hak sahiplerinden ya da onların bağlı bulunduğu meslek birliklerinden FSEK’in 48 ve 52’nci maddelerinde düzenlenen sıhhat şartlarına uygun ve yazılı şekilde sınırsız ve herhangi bir süre kaydı olmaksızın süresiz, Türkiye’de ve tüm dünyada yukarıda sayılanlar da dahil her türlü ürün/ platform/ malzeme/ organizasyon/ mecrada vs. geçerli olmak üzere 3. kişilere de devredilebilecek biçimde devraldıklarını, izin aldıklarını, hak sahibi olduklarını, eserler dolayısı ile Meslek Birliklerine ödenmesi gerekli tüm bedellerin sorumluluğunun kendilerinde olduğunu kabul ve taahhüt ederek, bu hakların kendi uhdelerinde olduğunu, bu hakları devredebilme kabiliyet ve hukuki salahiyetinde olduklarını, bu haklar üzerinde direkt veya dolaylı olarak bir üçüncü şahsın hiçbir nam ve isim altında herhangi bir takyidat, mali veya manevi veya ticari bir hakkı olmadığını kabul ve taahhüt ederler.

The laws of the Republic of Türkiye apply to these Terms of Use. If any provision of this agreement shall be deemed illegal, invalid or otherwise legally unenforceable for any reason, that provision may be severed from this agreement. However, this does not affect the validity and legal applicability of the remaining articles.

Istanbul Courts and Enforcement Offices are authorized to resolve disputes that may arise from the application of the provisions and legal relations written above.

INFORMATION AND CONSENT REGARDING THE PROCESSING OF PERSONAL DATA

Luveliz tarafından, 7 Nisan 2016 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan 6698 sayılı “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu” uyarınca https://luveliz.com/kullanıcılarına ait tüm kişisel verilerin gizliliğini korumak amacıyla “Veri Sorumlusu”  olarak bir takım temel kurallar benimsemiştir.

Kişisel Verilerin Korunması 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) uyarınca, gerçek bir kişinin kimliğini belirli ya da belirlenebilir bir hale getirmeye yarayan her türlü bilgi kişisel veri kapsamındadır.  https://luveliz.com/nezdindeki kişisel verileriniz aşağıda açıklanan sebep, amaç ve yöntemlerle, ilgili yasal düzenlemeler ve yasal otoritelerce öngörülen bilgi saklama, raporlama, bilgilendirme yükümlülüklerine uyum gereği, Veri Sorumlusu sıfatıyla Şirketimizce, sistemlerimize kaydedilecek, depolanacak, muhafaza edilecek, saklanacak, güncellenecek ve mevzuatın izin verdiği durumlarda ve yasal sınırlar dâhilinde 3. kişilere açıklanabilecek/devredilebilecek, sınıflandırılabilecek ve KVKK’da sayılan şekillerde işlenebilecektir.  https://luveliz.com/bu temel kurallara uygun davranarak kullanıcının kuruma duyduğu haklı güveni korumayı amaçlamaktadır. Bu nedenle aşağıda yer alan yasal hususlar hakkında bilgi edinilmesini rica ederiz.

Lighting Obligation: Şirketimiz “Veri Sorumlusu” olarak Kişisel Verilerinizi  “Kişisel Verilerin Korunması Kanununa uygun olarak hareket etmekle yükümlüdür. Veri sorumlusu sıfatı ile; kişisel verilerinizi ve özel nitelikli kişisel verilerinizi, saklayacak, ancak mevzuatın izin verdiği durumlarda yine yurt içinde ve dışında mukim 3. kişilerle paylaşabilecek, sınıflandırabilecek ve Kanun’da belirtilen şekilde işleyebilecektir.

Personal Data Collection Method: Kişisel verileriniz; Luveliz, tarafından yazılı ya da elektronik ortamda toplanabilir. Bu verilerinizi muhafaza ederken Kanun’un 4. Maddesinin 2. Fıkrasında belirtildiği gibi ilgili Kanunlara ve dürüstlük kuralına uyacağımızı ve verilerinizi doğru ve gerektiğinde güncel tutacağımızı beyan ve taahhüt ederiz. Herhangi bir şüpheye mahal vermemek amacıyla Kanun’un 4. Maddesinin 2-b fıkrasında belirtilen güncel tutma yükümlülüğü https://luveliz.com/kullanıcılarının kendilerine ait kişisel veya özel nitelikteki kişisel verilerini şirketin bildirildiği ölçü ile sınırlı olacaktır. Luveliz, kişisel verilerin hukuka aykırı olarak işlenmesini önlemek, verilere hukuka aykırı olarak erişilmesini önlemek, kişisel verilerin muhafazasını sağlamak amacıyla uygun güvenlik düzeyini sağlamaya yönelik gerekli her türlü teknik ve idari tedbirleri almakla yükümlüdür.

Purposes and Legal Reasons for Processing Personal Data: Luveliz, kişisel verilerinizi 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 4. maddesi uyarınca ve her halükarda 5. maddenin 2. fıkrasının a, c ve e bentlerinde belirtilen istisnai hallerin dışına çıkmamak koşulu ile siz kullanıcısına hizmet verebilmek için bazı kişisel bilgilerinizi mobil uygulamaya kaydetmek suretiyle paylaşmasını istemektedir. Luveliz, kullanıcıların kişisel bilgilerini sadece belirli hizmetleri yerine getirmek, sitede kullanıcıların isteklerine göre içerik ile reklam sağlamak ve yeni hizmetlerden haberdar etmek için saklar. https://luveliz.com/kullanıcıları web sitesindeki dolaşımları sırasında kişisel bilgilerini değiştirme şansına sahiptirler. Bu bilgiler gerekli görülmesi halinde Luveliz tarafından ve her zaman kullanıcı tarafından değiştirilebilmektedir. https://luveliz.com/ kullanıcılarının sitedeki dolaşımları sırasında ziyaret edilen bölümler, tıklanan alanlar gibi özellikleri otomatik olarak kaydedilmektedir. Bu veriler, sadece bölümlerin, farklı alanların izlenme, takip edilme oranlarının tespiti için kullanılmaktadır. Sayfaların nereden geçerek ya da ne şekilde ziyaret edildiğini belirleyen “cookie” adlı teknolojinin kullanıldığı durumlarda aynı şekilde uygulamanın farklı alanlarının izlenme, tıklanma oranlarının belirlenmesinde istatistiki veri olarak toplanmakta olup; kişiye özel yapılan bir uygulama değildir. Bu teknoloji ile amaçlanan, kullanıcıların daha sıklıkla ziyaret ettikleri bölümlere ait içeriği, siteye ilk ziyaretinden itibaren kullanıcı için daha kolay ulaşılır kılmaktır.

Luveliz will be able to process information as specified in the Law with persons, institutions and organizations authorized by our laws and with those who are allowed to process information within the scope of relevant laws.

Persons/Organizations to which Personal Data Can Be Transferred: Luveliz yasal mevzuatın izin verdiği kurum ve kuruluşlar ile; ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere tüm resmi makamlar, Luveliz’nın taraf olduğu sözleşmeler tahtında müşterileri, çözüm ortakları ve diğer ticari faaliyette bulunduğu üçüncü kişilerdir. Luveliz, https://luveliz.com/kullanıcılarına ait bilgileri aşağıda belirtilen haller gerektirdiği takdirde açıklamak hakkına sahiptir: 1. Kullanıcının, şahsi bilgilerinin paylaşılması konusunda izni ve onayı var ise, 2. https://luveliz.com/ve Luveliz’nın kendi bünyesinde kullanılmak üzere kullanıcı profillerinin belirlenmesi amacıyla, 3. Kullanıcının, https://luveliz.com/ve Luveliz’dan talep ettiği ürün ve hizmetlerin geliştirilmesi, temin edilmesi veya size sunulan servis ve araçlarla ilgili problemlerin giderilmesi amacıyla, 4. Kullanıcıya ürün ve servisler sunarken, birlikle çalıştığı (iş birliği yaptığı) firmalara, bu ürün ve servislerin sağlanmasında kullanılmak üzere, 5.Yasal soruşturmalar esnasında, mahkeme kararı gereği veya yasal prosedürler gerektirdiği takdirde.

Deletion of Personal Data: Your data maintained within the scope of the law; If the reasons for processing your data disappear, it will be deleted, destroyed or anonymized under the conditions to be determined by the Regulation mentioned in the 3rd paragraph of Article 7 of the Law, in line with your request.

Your Rights Within the Framework of Article 11 of the Law: By applying to luveliz.com; a) learning whether your personal data has been processed, b) requesting information if your personal data has been processed, c) learning the purpose of processing your personal data and whether it is used in accordance with its purpose, d) knowing the third parties to whom your personal data is transferred domestically / abroad, d) missing your personal data / to request correction if it has been processed incorrectly, e) to request the deletion / destruction of your personal data within the framework of the conditions stipulated in Article 7 of the Law, f) to request notification of the transactions made in accordance with paragraphs (d) and (e) above to third parties to whom your personal data has been transferred, g ) you have the right to object to a result against you arising from the analysis of your personal data exclusively by automatic systems, and g) to request compensation for the damage if you suffer damage due to the unlawful processing of your personal data.

luveliz.com may record and use data regarding your geographical location, if you consent, in order to improve the quality of the content provided to you and to provide direct access to some services.

This information letter and consent are part of the use and confidentiality agreement that you have accepted.

Yapılan bu açıklamalar çerçevesinde, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Hakkındaki Kanun’a uygun olarak Luveliz ve https://luveliz.com/tarafından kişisel verilerimin toplanmasına, işlenmesine, güncellenmesine, periyodik olarak kontrol edilmesine, veri tabanında tutulmasına ve saklanmasına ve gerektiği takdirde ilgili kamu kurum ve kuruluşları ve iş ilişkimizin gereği olarak çözüm ortağımız olan üçüncü kişilerle paylaşılmasına ve kişisel verilerimin bunlar tarafından da tutulmasına muvafakat ettiğimi kabul, beyan ve taahhüt ederim.

PRIVACY POLICY

https://luveliz.com/ is a Luveliz service.

This text has been prepared to inform you about information security and to explain the rules and responsibilities that must be followed.

https://luveliz.com/web sitesini ziyaretiniz sırasında kişisel bilgilerinizi temin etmeniz beklenmektedir. Sizin tarafınızdan paylaşılan ve bizim tarafımızdan kayıt altına alınan kişisel bilgileriniz https://luveliz.com/ve Luveliz tarafından korunur ve korunmaya devam edecektir.

Adınız ve soyadınız, posta adresiniz, doğum tarihiniz, cinsiyetiniz, telefon numaranız, e-posta adresiniz gibi bilgileriniz tarafınızdan luveliz.com’a verildiğinde kaydedilir.

luveliz.com has the right to disclose user information if required in the following cases:

  1. If the user has permission and approval to share his personal information,
  2. https://luveliz.com/and for the purpose of determining user profiles for use within Luveliz's own structure,
  3. Kullanıcının, https://luveliz.com/ve Luveliz’dan talep ettiği ürün ve hizmetlerin geliştirilmesi, temin edilmesi veya size sunulan servis ve araçlarla ilgili problemlerin giderilmesi amacıyla,
  4. While offering products and services to the user, to the companies it works with (cooperates with) to be used in the provision of these products and services,
  5. During legal investigations, as required by court order or when required by legal procedures.

In order to ensure your information security, you should not share your passwords with anyone.

If the message in question is not encrypted in e-mail communication, the security of the message cannot be guaranteed and you are responsible for the security of the e-mails you send.

Web sitemizde Luveliz tarafından işletilmeyen diğer web sitelerine bağlantılar verebiliriz. Bu web sitelerinden herhangi birini ziyaret ederseniz, o sitenin gizlilik ve diğer politikalarını gözden geçirmelisiniz. Diğer şirketlerin politika ve uygulamalarından Luveliz’nın sorumlu olmadığını belirtiriz. https://luveliz.com/’un Kullanım Şartları ve Gizlilik Politikalarını değiştirmesi mümkün olup ilgili sayfaların düzenli olarak kontrol edilmesini öneririz.

We use cookies to improve your web experience.